Publicaties

Dansende Buffels

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DANSENDE_BUFFELS__OMSLAG_DEF2-722x1024.jpg

In 2017 was het dan eindelijk zover. Na 5 jaar op de plank te hebben gelegen, kwam de mogelijkheid om mijn eerste boek te publiceren: Dansende Buffels. Mijn verhaal over het avontuur wat Marika en ik hebben beleefd met onze reis van India terug naar Nederland. Het is een persoonlijk verhaal geworden, met alle ups en downs. Hoe het idee geboren is, de hele voorbereidingen: motoren pimpen, verscheping regelen, uitrusting in orde brengen en de hele papierkraam er om heen.

En dan eindelijk zijn we vertrokken. Het werd een avontuur met vele belevenissen. Mooie ontmoetingen, prachtige natuur, uitdagingen op de dangerous roads, vooral mooie, maar heel soms ook minder mooie ervaringen met andere culturen. We hebben er voor moeten vechten, letterlijk en figuurlijk om het voor elkaar te krijgen. We hebben het gedaan! Benieuwd geworden naar het boek? Het is te verkrijgen via:

https://blu.vrijeboeken.com/book/9789082326673-dansende-buffels.html?fbclid=IwAR2k1w-5kZ4WnRv-d8DZdBXEqXafw20jdeCTwSnnGurZ7puzDUj5PvDPCVo

TV Interview MotoMe

Interview vanaf 09:10min

Interview Motorradreisen TV september 2014

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com